Бюджет участі 2020

Вітаємо переможців! 30 червня 2020 р. на сесії Спаської сільської ради ОТГ відбулося вручення ДИПЛОМІВ переможцям проектів «Бюджет участі - 2020».

Зі Святою Трійцею!

Вітаю зі світлим християнським святом – Трійцею! Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім'ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров'я та віру в краще. Непохитної віри, Божої милості та обдарування, чуйного серця і доброти. Нехай Ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Нехай в п’ятдесятий день після Великодня зійде на всіх світлий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, який зігріває неймовірною любов’ю, даруючи та окрилюючи вас на нові звершення! Із Зеленими святами!

Дорогі жінки! Милі мами!

Від щирого серця вітаю вас зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

Сьогодні я вітаю вас з Вербною неділею!

Нехай з гілочкою верби ваш будинок наповниться світлим щастям, новими надіями, теплою атмосферою любові та взаєморозуміння! Нехай мир і злагода завжди панують у вашому домі!

Щииро вітаю з професійним святом – Днем працівників освіти.

Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям. Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості. Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов. Сільський голова  Микола Медвідь.