ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

                                                            

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Шановні жителі громади  тепло і сердечно вітаю  вас зі світлими і радісними святами, які об’єднують у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, — з Новим роком та Різдвом Христовим.

Приймаються пропозиції на створення кращих ескізів в'їзних знаків "Спас", "Луги".

Приймаються пропозиції на створення кращих ескізів в'їзних знаків "Спас", "Луги".

До участі у Конкурсі запрошуються, художники, скульптори, дизайнери, учні, студенти та викладачі, творчі групи, рекламні агенції, креативні студії, інші фізичні та юридичні особи, які є жителями Спаської сільської ради ОТГ та всі, хто вважає, що його ідея варта уваги. Всі ваші пропозиції будуть розглянуті та прийняті до уваги. 

Важлива інформація!

Важлива інформація!

У приміщенні ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ кожної середи проводитиме прийом державний реєстратор з реєстрації прав на нерухоме майно з 9:00 до 16:00 години.    

Інформуємо для ознайомлення

Інформуємо для ознайомлення

З метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення місцем тимчасового, безпечного, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинилися в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зав’язків між мамою та дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми – «Місто Добра»:

«Івано-Франківськгаз Збут»  нагадує: тривалі борги за газ є підставою для припинення отримання субсидій

«Івано-Франківськгаз Збут» нагадує: тривалі борги за газ є підставою для припинення отримання субсидій

Станом на 16 листопада заборгованість мешканців Прикарпаття перед ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» за спожитий газ складає 436,24 млн грн. У порівнянні з вереснем ця цифра зросла на 87,9 млн грн.