ОСІНЬ У КАРПАТАХ

ОСІНЬ У КАРПАТАХ

Осінні Карпати зачаровують своєю красою, адже саме цю золоту пору року чи не найчастіше оспівують письменники.

Шановні державні службовці, вітаємо вас з професійним святом!

Шановні державні службовці, вітаємо вас з професійним святом!

          Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Вітаю!

Вітаю!

Милі жінки, чиє покликання — бути матір’ю, а значить, підтримкою, опорою і захистом своїй дитині, вітаю Вас з чудовим святом! Нехай у Вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення Ваших дітей, нехай Ваші серця будуть зігріті їх любов’ю і турботою, нехай завжди у Вашому домі буде тепло, затишок, достаток і радість.

Прийміть сердечні вітання із світлим Воскресінням Христовим!

Прийміть сердечні вітання із світлим Воскресінням Христовим!

Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе у Вашу оселю радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні. Нехай Воля Господня надихає Вас на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я здійснення й процвітання України. Христос Воскрес!

Шановні колеги!

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громади.Бажаємо вам – депутатам сільської ради, працівникам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя.  Спаський сільський голова  Микола Медвідь      

Привітання із Днем захисника України 14 жовтня

Привітання із Днем захисника України 14 жовтня

Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням. Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.