ВІТАЮ З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ!

ВІТАЮ З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ!

З Новим роком! Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, нехай яскраві вогники подарують добру надію! Бажаю з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік!

Затверджено Стратегію розвитку Спаської сільської ради ОТГ на 2020-2027 рр.

Затверджено Стратегію розвитку Спаської сільської ради ОТГ на 2020-2027 рр.

17 грудня 2019 року на сесії Спаської сільської ради ОТГ була затверджена Стратегія розвитку Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020-2027 роки, робота над якою тривала майже рік. За цей час відбулося 4 засідання робочої групи, 4 робочі зустрічі з експертами та консультантами, проведений соціально-економічний та SWOT-аналіз громади.

Освоєння коштів субвенції

Освоєння коштів субвенції

     Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 200, розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року № 280-р «Про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році», Спаській сільський раді ОТГ передбачено у 2019 році субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної  громади в сумі 1225,2 тис. грн. На сьогоднішній час реалізовано  проект «Капітальний ремонт приміщення Народного Дому в с. Спас для розміщення центру надання адміністративних послуг Спаської сільської ради ОТГ Рожнятівського району Івано-Франківської області (в рамках комплексного енергозбереження, в т.ч. виготовлення проектної документації), обсяг фінансування за рахунок коштів субвенції 858,779 тис. грн.».

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

про результати  конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкта – нежитлове приміщення за адресою: село Луги, вул. Перемоги, 5, Рожнятівського району Івано-Франківської області, що відбувся 03 грудня 2019 року, згідно оголошення розміщеного на офіційному веб-сайті Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади  від 20 листопада  2019  року.

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу.

Любі співвітчизники!

Любі співвітчизники!

Від імені Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади і від себе особисто щиро вітаю Вас із 6 грудня - Днем Збройних Сил України! Ми вдячні всім, хто захищав нашу рідну землю від ворожих військ, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом! Ми пам'ятаємо про те, що це саме Ви свого часу подарували нам мирне майбутнє і усвідомлюємо, що тепер наше завдання - забезпечити Вам гідне сьогодення.

Проведено земельних торгів у формі аукціону  з продажу права орнди земельних ділянок

Проведено земельних торгів у формі аукціону з продажу права орнди земельних ділянок

29 листопада 2019 року у приміщенні Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади с. Спас, вул. Січових Стрільців, 79 Рожнятівський  район, Івано-Франківська область  відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок терміном на 20 років. Земельні ділянки сільськогосподарського призначення, що розташовані за адресою с. Спас, урочище «Коло пам’ятника» (за межами населеного пункту). Цільове призначення земель для іншого сільськогосподарського призначення (код 01.13).