Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

В неділю 10 листопада в приміщенні Народного Дому с. Спас відбудеться святковий концерт "Ласкаво просимо до нас на свято!" Ви матимете нагоду послухати чудові пісні у виконанні чоловічого народного гурту "Братове",та повеселитися разом з гумористом Ярославом Люльчак. Початок о 15.00.Вхід безкоштовний. Чекаємо вас на святі!

Реалізовано проект IX обласного Конкурсу

Реалізовано проект IX обласного Конкурсу

В сучасному світі втілюються цікаві та різноманітні проекти, спрямовані на створення кращих умов життя людей. Одним з таких проектів є створення гігієнічного, безпечного, економічного, а головне, естетичного способу збору сміття. Спаська сільська рада ОТГ не є винятком в цьому. Громада старається досягнути європейських стандартів поводження з ТПВ і ставить пріоритети на роздільному зборі сміття. Одним із перших кроків до цього стало написання проекту «Впровадження сучасних методів збирання твердих побутових відходів – шлях до покращення санітарного та екологічного стану Спаської сільської ради ОТГ Івано-Франківської області» по встановленню контейнерних площадок відкритого типу та придбанні контейнери для роздільного збирання ТПВ.

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: Про порядок стягнення  аліментів на дитину у разі виїзду одного з батьків для постійного проживання за кордон

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: Про порядок стягнення аліментів на дитину у разі виїзду одного з батьків для постійного проживання за кордон

Україна є Стороною декількох багатосторонніх конвенцій, які передбачають спрощену процедуру звернення для вирішення питання про стягнення аліментів на території Договірних держав[*] таких конвенцій:

Як підготувати дитину до школи?

Як підготувати дитину до школи?

Закінчується літо, а з ним добігають кінця шкільні літні канікули. Незабаром  діти повернуться до шкільних занять, гуртків, секцій.